03 Mayıs 2006

Önce çocuklarını Türkiye’de okut (Demirel)

"Eski Cumhurbaşkanı Demirel ile AKP arasındaki polemik giderek sertleşiyor....Erdoğan da Demirel'i "Cingöz Recai siyaseti" yapmakla suçlamıştı....Demirel, "Türk evlatlarının okuyacağı adres Türkiye’dir." diyor Erdoğan, Buyrun okutun. Niye okutamıyorsunuz? Engeller var. Kaldırın bu engelleri. Niye kaldıramıyorsunuz? Gücünüz yetmiyor, acizsiniz. Hem vaat ediyorsunuz hem gücünüz yetmiyor.....bu ülkenin çocuklarının dış ülkelerde okuması o kadar ayıp birşey değil. Eğer ayıp bir şeyse kendi çocuklarınızı evvela Türkiye’de okutun.....
(Gazeteler,03/05/2006)"
RTE bu defa sert kayaya çarptı. Doğrusu Demireli çok sevdiğimden değil, ama Türkiye'nin ağzı en iyi laf yapan siyasetçisidir.Helede polemik olunca,tadından yenmez.
RTE mümkün olduğunca bu tartışmadan uzaklaşmaya bakmalıdır bir an önce. Yoksa, bu tartışma sürer ve bir süre sonra biterse, kendisi bile aynada kendisini tanıyamaz.Demirel bu fena yapar adamı!
Ayrıca her ne kadar sevmesekde, söylediği birşeyde çok haklı.RTE'nin çocukları neden dışarda? Dışarda okutmak ayıpsa? Yada Demirel Arabistan yerine ABD deseydi o zaman ne diyecekti RTE?
Ama asıl kafama takılan da başka...RTE nin ABD de okuyan çocuklarının masrafları neden başka bir iş adamı tarafından ödeniyor? Hem de o kadar zenginken?
Soru çok, ama bunlardan tık yok...
Hakikaten acz içinde, ne yapacaklarını bilmeden yalnızca saldırıyorlar...Vatandaş, çiftçi, doktor, medya derken şimdide eski cumhurbaşkanı alıyor nasibini RTE nin veciz sözlerinden!!!

Comments:
toplumsal sorunlarımıza gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı sizi kutlarım....
ve bu nacizane plaketi size sunmaktan onur duyarım...
 
Yorum Gönder



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?